L I N K - l i s t e
Pre-udstilling under Ry kunstforening Marts 2005 på Ryvang & i Kvickly Ry med 20 udvalgte malerier. Udstilling med alle 31 malerier foregår i ZoOasen cafeteria Løveparken GIVSKUD ZOO i perioden 22. April til 31. Juli.
Vi er en familie på fire : Vile & Inger og vore sønner Niki & Nuka. Niki forlod "reden" og mødte Maria der drog videre, så good-bye Århus og dav-dav til Ålborg. Nuka går på Silkeborg Amtsgymnasium og privat tiltalt : chefen...& han har kørekørt..;-)
Det er et af Vile's hobbies og han kommer nok til at fylde det hele ud i den afdeling. Vor slægt Berthelsen-Magnild-Rosing-Sivebæk er hovedsagelig Dansk og Grønlandsk (Vile) med Norske, Svenske og Tyske grene - vist også Holland og Amerika.
Hvad er en hjemme-side uden links, så her ... vor nuværende kommune & Ingers arbejdsplads : Ry ... vores top-logo linker til Gammel Rye - ane-by til den forvoksede kommunale station ... pt. indeholder link-siden kun Inger's henvisninger !
Inger's henvisninger : ( fremhævet tekst )
Jeg er ansat ved Skanderborg Kommune Jeg har leveret illustrationer af naturvæsener og engle til NetSpirit, Grønland er familiens foretrukne feriested (Vi har også familie der) Du finder informationerne her fra det nationale turistråd. Jeg har årskort til Givskud Zoo. Det er altid en fantastisk oplevelse at komme på besøg. Jeg blev inspireret af dyrene til at male over 30 malerier, som er blevet solgt til fordel for Givskud Zoo Naturfond. Danmarks største elektroniske kulturkalender Aarhus kunstmuseum
Louisiana kunstmuseum i Humlebæk
Galeri Moderne i Silkeborg
Interessante kunstnere :
Charlotte Bøgh - billedkunstner
axel nielsen - kunstmaler
Robert McLean - kunstner
Franck Benoualid - fransk kunstner Kunstrådet under Kulturministeriet har til formål at fremme udviklingen af kunsten i Danmark og dansk kunst i udlandet.
werneby.dk© 2005 • webmaster • design : 1280x1024